MOVIE ⋆ FLASH ⋆ 2015

/
2 Comments
Ik ben echt gek op films. Waarschijnlijk zie ik er op z'n minst wel drie per week. Heerlijk om even naar een andere wereld te gaan. Door films word ik vaak geïnspireerd en gemotiveerd. Met een nieuw jaar komen ook weer een heleboel nieuwe films, YEAY! Benieuwd naar de films waar ik naar uit kijk? Lees en kijk dan snel verder. 

The Age of Adeline - 18 juni 2015
Een jonge vrouw, geboren in de 20e eeuw, wordt niet ouder nadat ze een vreemd ongeluk heeft gehad. Na jaren eenzaam te hebben geleefd ontmoet ze een man... Een man die het misschien wel waard is om haar onsterfelijkheid voor op te geven.

Oehh... Deze film lijkt me echt tof. Het verhaal spreek me sowieso aan en dan heeft de tijdloze beauty Blake Lively ook nog eens de hoofdrol. En een leuk weetje... De mystery man wordt gespeeld door niemand minder dan de Nederlandse acteur Michiel Huisman (Game of Thrones)!

Insurgent - 19 Maart 2015
Beatrice (Tris) Prior moet niet alleen haar innerlijke demonen onder ogen komen, ook moet ze blijven vechten tegen de machtige mensen die haar gemeenschap proberen te vernietigen. 
Het vervolg op Divergent komt in maart alweer uit. Divergent vond ik echt een geweldige film. Goed verhaal, leuke acteurs en mooie muziek. Nadat ik de trailer van Insurgent had bekeken wad ik een beetje teleurgesteld. Waarom? Ik weet het niet zo goed. Misschien komt het doordat ik bijna alleen maar actie in deze trailer zie? Begrijp me niet verkeerd, ik houd van actie, maar ik vraag toch meer van een film dan dat. Zelf heb ik de boekenserie (nog) niet gelezen, dus ik ben toch wel benieuwd wat me te wachten staat. Will be continued...

Jurassic World - 11 Juni 2015
We gaan van een gesloten eiland naar een heel thema park vol met uitgestorven dinosauriërs, Jurrasic World. Na 10 jaar neemt het bezoekersaantal helaas af... Daarom werd er een nieuwe attractie toegevoegd aan het park. Alleen hadden ze deze attractie misschien beter kunnen weglaten...

JEUGDSENTIMENT! In 1993 kwam de eerste Jurrasic Park film uit, ik was toen 1, maar op vierjarige leeftijd keek ik 'm al stiekempjes mee. Of ik het toen eng vond? Helemaal niet, dat kwam een paar jaar later, haha. Ik ben benieuwd of deze film mij net zo kan raken als de originele film.
Kijken jullie ook zo uit naar deze films? Of mist er nog een film in dit lijstje? Ik hoor het graag!
Liefs, Trista


You may also like

2 opmerkingen :

  1. www.pixelsbyemilia.nl14 januari 2015 om 20:59

    Ik wist helemaal niet dat het vervolg op Divergent zo snel al uit zou komen! Top, hoeven we nog maar twee maanden te wachten, ik ben heel benieuwd! En naar The Age of Adaline ben ik ook erg benieuwd, niet alleen vanwege de geweldige acteurs, maar ook omdat het verhaal me heel mooi lijkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, echt hea! Dat wist ik ook niet, viel bijna van mijn stoel toen ik het zag, haha. Ja, het verhaal van Age of Adaline lijkt me ook heel mooi! Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.