Pinterest Interieur Inspiratie - Real Life

/
2 Comments

Oké, ik heb dan misschien nog geen eigen plekje (ik woon bij mijn vader), maar hé, a girl can dream! En dat doe ik ook zeker. Ik vind het heerlijk om op Pinterest inspiratie op te doen. Uren naar plaatjes kijken en bedenken wat ik eruit zal pikken om later in mijn eigen huisje toe te passen. HEERLIJK!

Ik bedacht me dat jullie hier ook wel van zouden kunnen genieten. Hierbij deel ik dus graag mijn Pinterest Interieur Inspiratie!

Geometrische Vormen
Ik weet niet waarom, maar ik word aangetrokken door geometrische vormen, haha. Dat klinkt misschien gek, maar ik houd van driehoeken, vierkanten en zeshoeken. Vooral in een interieur!Kleuren Pallet
Qua kleuren ben ik gek op wit, grijs, teal en minttinten. Mooie natuurlijke en rustgevende kleuren. 


Industrieel 
Ik ben echt gek op de ruwe en rauwe look van een industrieel interieur. Vooral in combinatie met natuur zoals planten en hout. Het is niet echt een verwarmende sfeer, het geeft meer een sfeer van leven en hard werken.


Planten
Als we het dan toch over planten hebben... Ik ben echt gek op planten met grote bladeren! Het brengt kleur en leven in de brouwerij. Je brengt letterlijk en figuurlijk de natuur in huis.

Oh, en ik ben ook echt gek op cactussen! Ik vind het dan ook niet erg dat ze niet meer als 'omaplantjes' worden bestempelt. Cactussen zijn nu helemaal hip! 


Muurschildering
Meestal houd ik meer van egale muren, niet te veel poespas, maar... tegen een mooie muurschildering zeg ik geen nee! Vooral achter het bed kan het echt prachtig staan in de slaapkamer. 


Faux Fur
Om nog een beetje warmte te creëren zou ik wel een lekker kleed of faux fur toevoegen. Lekkere kussens en een zachte bank zijn ook welkom om heerlijk op te ontspannen.


Wall Candy
Als kunstenaar mag er natuurlijk geen kunst ontbreken in mijn huisje. Ik ben gek op illustraties, schilderijtjes, fotografie en strakke lijsten.


Heerlijk, niet? Of hebben jullie misschien een hele andere smaak dat kan natuurlijk ook! Wil je meer inspiratie opdoen? Hier is mijn interieurpagina op Pinterest. Plaatjes die je ogen strelen. Puur genieten.

Liefs, Trista
Bron: http://www.pinterest.com


You may also like

2 opmerkingen :

  1. www.pixelsbyemilia.nl14 januari 2015 om 20:55

    Oeh! Wat een prachtige inspiratie allemaal! Vooral de eerste twee foto's van het artikel spreken me heel erg aan en die schaal met die cactussen vind ik ook gaaaf. Inderdaad puur genieten deze plaatjes, wauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt :) Ja, heerlijke kleuren! Ik wil ook graag cactusjes in huis, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.