JOGHA // RELEASE YOUR INNER BADASS

/
3 Comments

Looks do matter. Ik weet dat niet iedereen dit wilt horen, maar het is waar. Het uiterlijk telt. Als ik kleding draag waar ik me goed in voel straal ik dit ook uit. Ik ben zelfverzekerder, zit lekkerder in mijn vel en voel me over het algemeen beter. Maar hoe zit dit nou met sportkleding? Het is belangrijk dat je, je goed kunt bewegen en dat je outfit comfortabel zit. Dit betekend echter niet dat je er als een slons uit hoeft te zien. Zeker niet met de sportkleding van www.Jogha.com.Een paar weken geleden ontving ik een e-mail bericht met de vraag of ik een video wilde maken over een setje sportkleding van Jogha. Toen ik op de website bekeek werd ik meteen enthousiast. Wat een toffe prints en designs! Daarbij sluit de slogan helemaal aan op mijn motto: RELEASE YOUR INNER BADASS!FLORAL Long Tights - €75,00

Gesponsord door www.jogha.com


You may also like

3 opmerkingen :

  1. Leuk filmpje en prachtige items, vind Jogha een super leuk merk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt :)! Absoluut!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave sportbroek! Ik sport alleen nauwelijks :') Ik heb een hardlooptight, maar die gebruik ik ook niet zo vaak, dus ik ga nog maar niets nieuws aanschaffen voordat ik m'n andere sportkleding daadwerkelijk gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.