Goodbye, for now ♥

/
8 Comments

Pff.. Oké, ik heb dit té lang uitgesteld, waarschijnlijk omdat ik het zelf nog niet helemaal wilde toegeven... maar hier komt ie: Ik ga stoppen met YouTube en Femmenistas.com. Het is een beslissing die eigenlijk snel genomen was. Nu vraag je, je misschien af waarom? En waarom het zo lang heeft geduurd voordat ik dit bericht plaatste.

Het ging eigenlijk super snel allemaal. Zoals jullie weten ben ik vorig jaar afgestudeerd en was ik hard opzoek naar een baan. Na een heleboel sollicitatiebrieven en een paar sollicitatiegesprekken voor een baan in een winkel werd ik maar niet aangenomen. Ik besloot om daarom binnen mijn eigen vakgebied een baan te zoeken, dus in de richting van illustratie en grafisch. Ik kwam een vacature tegen van www.webprint.nl en werd meteen enthousiast om daarop te reageren. Toen mocht ik ook nog eens op gesprek komen, super! Daarna kwam er een tweede gesprek waarin de volgende vraag werd gesteld: 'Wanneer kan je beginnen?' Je begrijpt het al, ik werd aangenomen.

Sinds drie weken ben ik fulltime, 40 uur in de week, aan het werk in Oldenzaal. Nou is dit niet bepaald om de hoek voor mij *lees: 2 uur heenreizen en twee uur terug*. Je begrijpt dus wel dat ik na een dag van 12 uur van huis te zijn geweest geen puf meer heb om nog aan mijn website en YouTube kanaal te werken. Iets was ik wel heel jammer vind... Toch was de beslissing snel gemaakt. Het voelde als een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Soms moet je goede dingen (voor even) achterlaten omdat er iets beters op je pad komt.

Met pijn in mijn hart neem ik dus afscheid van jullie. Ik heb echt een geweldige tijd gehad. En kan ook niet zeggen dat ik voor altijd weg zou blijven, haha. Misschien ga ik in de toekomst nog wel verder met de website, YouTube of het Femmenista's Magazine, maar voor nu moet ik toch echt afscheid nemen. Iets wat ik bijna een maand lang heb uitgesteld. Ik wilde het namelijk doen met een leuke video en een prachtig stukje tekst, maar ik besef me dat dit 'm niet meer gaat worden. Ik ben namelijk ontzettend druk en in de vrije tijd die ik heb ben ik bij familie, vrienden of ben ik bezig met mijn geloof.

Ik denk ook dat ik dit bericht zo lang heb uitgesteld omdat ik ergens nog de deur wilde openhouden, in de hoop dat ik misschien de mogelijkheid zou vinden om wel aan de website te werken. Helaas is dit gewoon niet zo en moet ik een traantje wegpinken en doorzetten. Bedankt voor jullie bezoekjes aan Femmenistas. Bedankt voor jullie geweldige reacties en opbouwende woorden. Ik wens jullie het aller beste toe en hopelijk genieten jullie ook van het leven net als ik :). Ik zal jullie missen!

Love, TristaYou may also like

8 opmerkingen :

 1. Jammer! Maar heel veel sucses met je nieuwe baan Trista!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. doen wat goed voelt! Succes met je baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat onwijs jammer, maar wel begrijpelijk. Heel erg veel succes met je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer:( Maar ik begrijp het zeker! Ik ben big blij dat je een leuke baan hebt gevonden en ook nog eens op eigen vakgebied, dat is best zeldzaam in deze crisis. Veel succes met je baan en hopelijk horen we nog wat van je in de toekomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je baan !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer, ik vond je video's altijd echt geweldig. Maar natuurlijk moet je altijd eerst voor jezelf kiezen en als ik in jouw schoenen stond had ik precies hetzelfde gedaan. Succes met je baan en wie weet vind je over een tijdje wat meer de ruimte om af en toe nog eens een video of een artikel te plaatsen! Ow, en proficiat met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Respect voor je besluit. Het allerbeste gewenst met je nieuwe werk ! Keep up the great work.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awh dat is zeker jammer, vooral omdat ik nog weet dat je het ook zwaar had in de tijd van je HAVO-examen en alles en toch volhield. Mja, tijd met je familie is natuurlijk veel belangrijker! Succes met je nieuwe baan.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.