Favorieten Juni - ARI by Ariana Grande & CATRICE Luxury Nudes

/
0 Comments

Het is altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen, zeker als het daarna favorieten worden. Zo werden dit parfum en deze nagellak mijn favorieten van deze maand.


ARI by ARIANA GRANDE
Eau de parfum - 50ml - €39,95 - Douglas

Oké, houd je vast en ga even rustig zitten want ik ga een heleboel lovende woorden schrijven over dit parfum, haha. Natuurlijk kom ik weer lekker laat aankakken met een artikel over deze geur, de hele hype is al voorbij, maar dat maakt het voor mij niet minder leuk om er over te schrijven. ARI bevat de volgende bijzondere noten:

Topnoten: Peer, roze pompelmoes en framboos
Hartnoten: Lelietjes-van-dalen, rozenknoppen en vanille orchidee
Basisnoten: Marshmallow, muskus en hout

Ja, je leest het goed, marshmallows! Dat vind ik toch wel heel origineel en leuk. Het is een warme, zoete geur maar is niet overheersend. Met dit luchtje op voel ik me vrouwelijk en sexy, maar ook een beetje speels. Wel vind ik dat je de geur niet heel lang sterk blijft ruiken. Voor mijn gevoel is het meer een eau de toilet dan een eau de parfum.


Ik ben echt helemaal gek op de flacon van dit parfum. Het doet me denken aan een soort diamant. Het contrast tussen de verschillende texturen, het hoekige glas, het metaal en het pluizenbolletje vind ik erg mooi. Het past echt bij Ariana Grande vind ik. Het pluizenbolletje kun je trouwens van de flacon halen en bijvoorbeeld aan je sleutels of tas hangen, cute!


CATRICE LUXURY NUDES - 08 Little Dose of Rose
CATRICE - €2,89 - Kruidvat

Een andere favoriet van deze maand was dit schattige roze lakje van Catrice. Het is een nudekleurige nagellak met een roze ondertoon. Niet té opvallend, maar zeker ook niet saai. De nagellak heeft normaal gezien een zachte matte finish, maar ik heb er een glanzende topcoat aan toegevoegd, vandaar dat dit niet terug te zien is op de foto. Het is erg leuk dat je meerdere kanten op kunt met dit lakje.


Wel vind ik dat ie niet heel goed blijft zitten. Op dag twee zitten er hier en daar al wat chips in mijn nagellak. Jammer! Toch vind ik het voor de prijs van €2,89 niet heel erg. Deze kleur vind ik vooral er leuk staan bij een grijze outfit, I love it!


Ik vond het erg leuk om een soort reviews te verwerken in mijn favorieten van deze maand. Wat vinden jullie hiervan? Oh, en natuurlijk ben ik benieuwt naar jullie favorieten van deze maand! You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.