Review - Sakura Rituals . . .

/
0 Comments

Oké, je herkent dit vast wel. Je bent jarig en krijgt wéér zo een geschenkset met producten die je nooit gebruikt. Herkenbaar? Nou, de Sakura Rituals set is NIET zo een geschenkset. Toen ik dit mooie pakketje kreeg als afscheidscadeau op het werk werd ik meteen enthousiast! Laat me je uitleggen waarom :)


Zodra je de doos open doet... komt er gelijk een heerlijke geur je neus binnen wandelen. Oh, en mag ik ook even de verpakking aanprijzen? De vier prachtige producten lijken wel op een zwart bedje van suède te liggen. Mij hoor je niet klagen.


Alhoewel... De producten subtiel uit de verpakking krijgen was wel wat lastig, haha. Ik moest de gehele verpakking verscheuren voordat ik de producten uit hun heerlijke bedje kon halen. Misschien ben ik gewoon onhandig ;)


Doucheschuim - Zensation

Laten we beginnen met deze heerlijke douchegel. Of kan ik beter zeggen doucheschuim? Wanneer je op de knop drukt komt er eerst een gel uit de flacon, deze verandert in een rijke doucheschuim zodra je 'm uitsmeert. Het schuim is lekker dik en voelt zacht aan. Een beetje gel op je spons is genoeg om je lichaam in te smeren. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de geur... Puur genieten.


Bovenaan zie je de gel wanneer die net uit de flacon komt. Onderaan zie je de schuimige substantie waarin de gel verandert zodra je die uitsmeert. 


Doucheolie - Sakura Spring
Ik zal als aller eerst eerlijk toegeven dat ik nog niet zo veel ervaring had met doucheolies. Je begrijpt dan natuurlijk wel dat ik razend nieuwsgierig was naar dit product. Deze doucheolie ruikt heerlijk en laat je huidje zijdezacht achter nadat deze is afgespoeld. Daarom gebruik ik de olie als aller laatste, heerlijk...


De beste manier waarop ik de substantie zal kunnen omschrijven is een waterige olie. Persoonlijk vind ik dit wel prettig aangezien ik een gecombineerde huid heb. Een té vette olie zou te rijk zijn voor mijn huidje. Daarbij is de substantie dus niet te dik om makkelijk uit te smeren, top!


Bodycrème - Magic Touch
Yes! Over naar mijn favoriete product uit de Sakura lijn. De Magic Touch bodycrème, deze vind ik echt... fan-tas-tisch. Goed smeerbaar en trekt snel in. Dat zijn de biggest wishes op mijn list van eisen voor bodycrèmes. Er is bijna niks vervelenders dan een crème die maar niet intrekt waardoor je nauwelijks je kleding fatsoenlijk aan kunt trekken. Of niet dames?

En dan, de geur... dit is echt één van mijn meest favoriete geuren op aarde. Subtiel, bloemig, lichtelijke zoet, maar toch ook fris. Tja, geuren omschrijven is niet één van mijn talenten denk ik, haha. Ga zeker zelf even bij een Rituals winkel langs om de heerlijke geuren op te snuiven.


Ik moet wel toegeven dat de geur een beetje in je kleding trekt. Nu vind ik dit persoonlijk geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat iemand anders dit niet zo prettig zou vinden. 


Scrub - Sakura Scrub
En dan gaan we nu over naar het laatste product, de scrub, toch wel mijn minst favoriete item uit deze serie. Als aller eerst... waarom is het potje half leeg!? Hieronder zie je een foto van de scrub nadat ik deze één keer heb gebruikt. Nu zou je misschien kunnen denken dat ik de scrub heb gebruikt alsof het mijn laatste dag op aarde was, maar ik beloof je dit niet het geval.


Zelf gebruik ik een scrub graag voordat ik mijn benen ga scheren, hierdoor verwijder je dode huidcellen waarmee je ingegroeide haartjes kunt voorkomen. Deze scrub laat een vettig laagje achter, op zich niet verkeerd aangezien je huid na het scrubben nog wel eens droog kan aanvoelen. Er zit alleen wel een nadeel aan. Door het vettige laagje blijven de haartjes in mijn scheermes zitten, super vervelend! Daarom heb ik een product zoals scheerolie ook nooit begrepen, jullie wel? De scrub vind ik verder wel prettig hoor, begrijp me niet verkeerd, maar in gebruik vind ik het product gewoon iets minder.

Al met al ben ik dus zeer te spreken over dit heerlijke pakket van Rituals. Leuk om als cadeau te geven of om te krijgen. Of om jezelf mee te verwennen, want dat vind ik echt van deze Rituals producten, het zijn producten waarvan je kunt genieten . . .

Dit Sakura Rituals pakket is te koop voor €28,50 bij Rituals winkels of hier online.
You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.