Room Tour

/
0 Comments

Ik ben gek op make-overs, maar niet alleen voor je uiterlijk. Een interieur kan natuurlijk ook een make-over krijgen. En dat is precies wat ik heb gedaan met mijn kamer. Het was tijd voor een nieuwe frisse start.


Muren, plinten, plafond en buizen, alles moet wit!Oh, en de deur natuurlijk ook :)!


Tijd om een vloer uit te kiezen... Hmm... Bruin? Die kleur... of toch die?!


En dan kan het leuke werk beginnen. Inrichten, yesss!


Alles een plekje geven, dat vind ik toch wel zó heerlijk, haha.


Pfoei... Een kast in elkaar zetten is nog niet zo makkelijk...Prachtige pioenrozen om het af te maken :) This makes me happy!

Voor inspiratie kijk ik graag op Pinterest. Hieronder zie je een moodboard met allemaal leuke ideetjes voor interieurs, misschien kunnen jullie er ook nog inspiratie uit halen, enjoy!You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.