Wedding - Onze Trouwkaart

/
0 Comments

Na lang en hard werken is ie er dan eindelijk: Onze trouwkaart! Je eigen trouwkaart te ontwerpen is nog best lastig, zeker niet als je Trista heet, haha. Ik houd er namelijk van om alles tot in de puntjes uit te werken. Hier het resultaat!


Alles bij elkaar.

De kaart zelf heb ik ontworpen in Photoshop. Het font dat ik heb gebruikt heet Blooming elegant en is hier te koop. Het was nog niet zo makkelijk om een donkerblauw kaart te maken met gouden glimmende letters, maar de mogelijkheid vond ik op DeKaartenDrukkerij.nl. Ook hadden ze donkerblauwe enveloppen, perfect! Alle enveloppen heb ik met de hand beschreven.

De tekst heeft mijn getalenteerde verloofde geschreven. Het gaat over de manier waarop hij mij ten huwelijk heeft gevraagd, zo lief!

Small beginnings... 
We zouden boeken vol kunnen schrijven met ons verhaal, maar hier kunnen we je enkel vertellen dat alles ging zoals het moest. Die situatie hier, die ervaring daar; alles viel op z’n plek. Sommigen noemen dat magie, anderen het lot of voorbestemming, maar wij wisten door wie onze liefde was ontstaan. Er was geen twijfel over mogelijk. Daarom was er ook geen verbazing toen er op een bijzondere dag bloemen en brieven aan de bomen hingen. Die brieven vertelden hun verhaal over een prinses op zoek naar haar prins. Ze vertelden over teleurstelling en tegenslagen, maar ook over spanning en vreugde. Ze bevatten raadsels en mysteries en wezen de weg naar de volgende brief. De laatste liet ruimte aan het einde voor een bijzondere vraag, waarvan het begin glimmend in een zwart fluwelen doosje lag...
And then she said... YES! 


De aparte kaartjes hebben we op A4 kaarten laten printen en zelf uitgesneden. Deze leggen uit waarvoor de gasten zijn uitgenodigd.

De foto's zijn overigens gemaakt vlak voor de verloving, haha. De fotografe en mijn lieve vriendin Femke Linders legde dit mooie moment ook vast. In Photoshop zette ik de fotootjes in een polaroidframe en bestelde ze bij Albelli. Om de kaartjes en foto's samen te voegen gebruikte ik gouden knijpertjes van de Xenos en SostreneGrene.

Ik vind de kaart echt super mooi geworden en ik ben er echt tevreden mee. Daarbij geven de leuke en lieve reacties van onze gasten me iedere keer weer een boost. Bedankt!You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.