Wedding - Rainbow Trouwschoenen

/
0 Comments

Natuurlijk is de jurk het belangrijkste onderdeel van je outfit op je bruiloft, maar oorbellen, een sluier en andere accessoires maken de look natuurlijk wel helemaal af. Zo kunnen ook de glazen muiltjes op jouw dag natuurlijk niet missen! En laat me je vertellen, het perfecte paar vinden is nog niet zo eenvoudig. Wat is de juiste kleur? Hoe hoog moet de hak zijn? Of wil je misschien helemaal geen hak? En hoeveel gaat het wel niet kosten?


Gelukkig vond ik deze pareltjes uiteindelijk in dezelfde winkel waar ik mijn trouwjurk had gekocht. Ik had wel rondgekeken in andere winkels, maar mooie trouwschoenen vinden... Dat lukte niet echt. Alle webshops heb ik afgezocht en kocht zelfs platte nude ballerina's voor 9 euro bij de C&A als optie. Maar… dat paar deed mijn jurk toch af en mijn zoektocht verder.


Uiteindelijk ging ik voor... de Elsa Coloured Shoes Rainbow Club Dewi bij Hony Bruidsmode. Ik ben er echt ontzettend blij mee!


De schoenen kostte rond de €140 euro.


Het zijn wel klassieke trouwschoenen, maar de punt en de hak maken de schoen toch wel sexy. Kan dat? Een sexy schoen? Jullie begrijpen vast wel wat ik bedoel.


Aan de bovenkant, waar je tenen tegenaan komen, is het super zacht. En het voetbed, oh… het is net alsof je op wolkjes loopt. Dit komt door de ‘kussentjes’ die erin zitten. Hemels! Het bandje rond de enkel vind ik ook prettig, zo weet ik zeker dat ik mijn mooie muiltjes niet verlies walking down the aisle.


De schoenen zijn ook beschikbaar in halve maten, voor mij wel zo handig, omdat ik altijd tussen de 39 en 40 in zit. Ze hebben de schoenen voor mij dus in 6,5 (39,5) besteld.

En kijk eens naar dat blauwe glimmertje onder de schoen! Superleuk aangezien blauw in ons kleurenthema zit, net als goud overigens, wat ook terug te vinden is in de randjes van de schoen. Ja, ik let op details, haha.


De hakhoogte vind ik ook erg belangrijk. Aangezien ik 1.80cm ben en Kelvin 1.85cm wilde ik natuurlijk niet te hoge hakken dragen en als een reuzin boven hem uitsteken. De hakken zijn 7cm lang maar omdat het voetbed zo zacht is, is het voor mij geen probleem om erop te lopen. 


En nu moet ik de schoenen nog inlopen. Ik probeer er 2 uur op een dag binnenshuis op te lopen. Zo blijven de schoenen mooi en voorkom ik hopelijk blaren op mijn grote dag. 

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn schoentjes. De perfecte kleur, de perfecte hakhoogte en stijl. I love it!
You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.