Trouwjurken passen

/
0 Comments


Ik denk dat dit de droom is van ieder meisje: Trouwjurken passen! Ik vond mijn trouwjurk binnen drie uur en achteraf gezien had ik nog véél meer jurken willen passen. Het is zo ontzettend leuk! Maar ja, als je de jurk vindt, dan hoef je niet verder te kijken.

In het filmpje hieronder wordt er uitgelegd waarom leden van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste dagen bepaalde onderkleding dragen. Het filmpje is in het Engels en is daarom misschien moeilijk te begrijpen voor sommigen, als er vragen zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag.De onderkleding (ook wel garments genoemd) draag ik dagelijks dag en nacht onder mijn kleding. Dit helpt mij herinneren aan de beloften die ik heb gemaakt met God, mijn Hemelse Vader. Het motiveert mij ook om me netjes te kleden en mijn lichaam met respect te behandelen.

Welke jurk vinden jullie het mooist? En draag jij bepaalde kleding of accessoires vanwege jouw geloofsovertuiging? Zo ja, dan hoor ik graag wat dat voor jou betekend :)!
You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.