Wedding D.I.Y. - Enveloppen kist

/
0 Comments


Serieus, als je gaat trouwen en ideeën op wilt doen voor je bruiloft, ga dan naar Pinterest. Ik was opzoek naar een soort D.I.Y doos, koffer of kist, iets waarin we de enveloppen kunnen bewaren die we zullen krijgen. Ik vond deze Ikea wedding decor hack en werd gelijk enthousiast. Samen met mijn vriendin Mirjam ging ik naar de Ikea om voor €12,95 de SOCKER kweekkas te kopen. Eenmaal thuis gekomen kon ik niet wachten om aan de slag te gaan!


Voordat ik de kweekkas in elkaar zette verwijderde ik de folie die erop bevestigd was. Daarna tekende ik mijn ontwerp op een stuk papier en plakte deze aan de achterkant van het 'glas' met washi tape. Omdat washi tape makkelijk te verwijderen is laat het geen krasjes of plak achter, wel zo handig.


Met een dun kwastje kon ik makkelijk mijn ontwerp overschilderen met acrylverf.


Nadat de verf was opgedroogd verwijderde ik het papier aan de achterkant en: Tadaaa! Een mooi resultaat.


Op de zijkant schilderde ik twee monstertjes, Kelvin is de linker en ik de rechter. We hebben ons eigen monstertje ontworpen, het is een inside joke waardoor de enveloppen kist extra persoonlijk en origineel is geworden.


Nadat ik klaar was met schilderen zette ik de kas in elkaar. Om vervolgens het resultaat mooi op de foto te krijgen vulde ik de kist met de D.I.Y. bloemenstukjes uit een vorig artikel. Natuurlijk is het de bedoeling dat op de bruiloft de kist leeg is en gevuld kan worden met enveloppen.


Je herkent het font misschien wel van onze trouwkaart. Doordat ik de stijl doorvoer wordt alles een mooi geheel.


Onze monstertjes, hihi :)


Het leuke aan deze D.I.Y. is dat ik de kas kan blijven gebruiken. Ik ga deze 'enveloppen kist' zeker gebruiken om plantjes in te doen na onze bruiloft.


Ik ben erg blij met het resultaat. Het is simpel, maar het geeft net een persoonlijk tintje aan de bruiloft. Erg leuk!


Een tijdje geleden dacht ik ineens aan een brief of kaart die ik had geschreven naar mezelf toen ik 17 jaar was. Deze mocht ik pas open maken wanneer ik ging trouwen. Ik kan me echt niet meer herinneren wat erin staat, ik ben zo nieuwsgierig! Kelvin en ik gaan 'm lezen op de dag voordat we gaan trouwen.
Nog even wachten dus...

Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat de 17 jarige Trista heeft geschreven aan haar future bride self?

You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.