Wedding inspiration board

/
0 Comments
Het is een geweldig gevoel wanneer je verloofd bent. Zie je het voor je? Met een cocktail van felicitaties en happy feelings zit je met je roze bril op een roze wolkje. Je wordt echter al snel aan het werk gezet want een bruiloft regelt zich zelf niet. Maar... waar moet je eigenlijk mee beginnen? Mijn grote tip: Maak een inspiration board.

Een inspiratie bord is een verzameling van kleuren en plaatjes waaraan je kunt zien wat de sfeer van je bruiloft is. Hierbij kun je jezelf een aantal vragen stellen.

1. Wat is het thema van onze bruiloft?

Bijvoorbeeld: Chique, klassiek, bohemien of modern


2. Wat zijn de hoofdkleuren?
Door gebruik te maken van een kleurenthema kun je bijvoorbeeld bepalen welke decoratie je moet kopen of wat voor kleur de bruidsmeisjes jurken moeten zijn. Het gebruik van 3 tot 5 kleuren is het makkelijkst.3. Wat past bij ons?
Kies kleuren en thema's die bij jullie passen. Wat zijn jullie lievelingskleuren? Houden jullie van de natuur? Ga je voor neutrale kleuren of mogen alle kleuren van de regenboog uit de kast worden gehaald. Het is jullie feestje!


Zo kozen wij voor de hoofdkleuren navy (donkerblauw), magenta (roze/paars/rood) en goud. Kelvin draagt bijna altijd blauw en daar houd ik ook van. Voor de rest vond ik het een originele kleuren combinatie. Ook kozen wij voor romantiek, klassiek en voor verhalen (Kelvin houd van verhalen lezen en schrijven). Dit is niet terug te zien in onze inspiration board hieronder, maar is wel duidelijk door decoratie, bedankjes en onze outfits.
Alle overige inspiratie borden komen van... Juist! Pinterest, haha. Hier kun je echt uren ideetjes opdoen. Maak een nieuw bord aan en plaats daar al je inspiratie in, zo krijg je een mooi overzicht. Succes!You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.