Huisje Prosman - Ikea wishlist

/
0 Comments
Bron foto

Jippie! Vandaag krijgen we de sleutel van onze nieuwe studio! Ik heb al weken (wat zeg ik? maanden!) uitgekeken naar dit moment. Momenteel wonen Kelvin en ik in een studentencomplex in Middelburg. Hij studeert hier en is verplicht om op campus te wonen. Voor mij is dit geen probleem, alleen was zijn studio toch wel wat krapjes voor ons twee, lees 18 vierkante meter. Gelukkig kunnen we verhuizen naar een studio van 33,9 vierkante meter. Dat is toch een stuk beter!

Natuurlijk kon ik het niet laten om aan de slag te gaan met de inrichting voordat ik de kamer überhaupt had gezien, haha. Ik heb dus een plattegrond gemaakt met de indeling van de meubels. Natuurlijk is dit alles een schatting, maar op basis hiervan hebben we meubels uitgezocht bij de Ikea. Hier komt de wishlist!
Bron foto

Omdat we in een studio wonen hebben we veel opbergruimte nodig. Het Brimnes bed met bedeinde is hier perfect voor. Aan beide zijdes zijn er twee lades waar spullen in kunt opbergen zoals dekens, seizoenskleding, schoenen etc. Het hoofdeinde vind ik ook erg leuk, deze kun je namelijk gelijk als nachtkastje gebruiken. Een leuk plantje erop en je hebt gelijk super veel sfeer!
Bron foto

De kast! Dit was nog een heel project, haha. Maar gelukkig houd ik van projecten. De PAX kasten kun je zelf samenstellen, super leuk! Ik ging online aan de slag en natuurlijk liet ik me inspireren door de geweldige plaatjes op Pinterest, kwijl kwijl. In de kast is er ruimte voor hangkleding, maar ook voor stapeltjes kleding, tassen, accessoires en vuile was (mooi verstopt).


Bron foto

Voor de bank hebben we gekozen voor de Friheten. Het bankje is misschien klein, maar leuk en functioneel. Dit is namelijk een bank, bed en opberger in een! Ikea is gewoon geniaal. We wilden ook graag een hoekbank en hij is niet te groot voor in ons kleine stulpje. Perfect!

En oh ja, de vloer is knal geel!

We zijn nog wel opzoek naar een leuk kleed voor bij de bank. Hebben jullie nog leuke ideetjes? En oh ja, de vloer is knal geel! Dus daar moet ie wel bij passen ;).

Bron foto

Bij mijn vader hadden we geen televisie en eigenlijk beviel me dat wel, maar ik merk dat Kelvin en ik graag tv-series of een filmpje kijken. Vroeger deed ik dat gewoon op mijn laptopje, maar met z'n tweetjes is het toch wel fijn om naar een tv te kijken. Ons plan is om een plank uit de stelling te halen zodat er een tv in de Fjalkinge past. Voor de rest willen we veel boeken in deze stelling plaatsen. We houden beiden van lezen en daarbij staat het ook gewoon ontzettend leuk!

Er staan nog wel wat meer dingetje op onze Ikea wishlist, maar die zullen jullie later wel zien. Het duurt nog even voordat we de meubels hebben, maar hé het voorwerk is gedaan ;).You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.