VANS ~ Black & White

/
0 Comments

Mijn oude Vans waren na 3 jaar met liefde dragen toch wel aan vervanging toe.
In Denemarken ging ik dus opzoek naar een nieuw paar en vond de OLD SKOOL Black/White VD3HY28. Deze schoen is uni-sex en kan dus zowel door vrouwen als mannen worden gedragen. In Denemarken zag ik ze echt overal, door jong en oud gedragen, zo leuk! Normaal gesproken ga ik liever voor originaliteit en volg ik geen trends. Deze trend... kon ik echter niet weerstaan!Sinds kort ben ik geïnteresseerd in minimalisme (hier later meer over) en wil daarom in items investeren. Vans zijn misschien iets prijziger, maar ze lopen heerlijk en ik doe er lang mee. Deze zwart-witte sneakers zijn makkelijk te combineren met verschillende outfits. Ze staan super leuk onder een jurkje of jeans. I am in love!
Zonnebril - Primark
Jack - Boohoo.com
Broek - Vero Moda
Schoenen - Vans

Locatie - Superkilen Park, Kopenhagen, Denemarken
Fotografie - Kelvin Prosman
Illustratie & beeldbewerking - Trista ProsmanYou may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.