Review - L'Oréal Paris Colorista Washout #Redhair & #Orangehair

/
1 Comments

Ik vind het leuk om met mijn haarkleur te spelen, vooral omdat ik qua lengte er meestal niet zo veel vanaf haal. L'Oréal is al een tijdje geleden een washout haarverf uitgebracht. Dit is dus geen permanente haarverf, maar een spoeling. Na ongeveer 7-15 wasbeurten is het kleurtje weer uit je haar. Je kunt dus lekker gaan experimenteren! En dat is zeker wat ik heb gedaan. Kijk je mee?


L'Oréal Paris Colorista Washout

L'Oréal Paris Colorista Washout Rood & Oranje

Ik ging eerst voor #Orangehair zoals je in de video kunt zien en daarna mixte ik deze ook nog met #Redhair.

Review - L'Oréal Paris Colorista Washout

Aan de linkerkant zie je mijn eerste experiment met #Redhair en na ongeveer 3 weken zag mijn haar eruit zoals op de rechter foto.

Op Instragram kreeg ik een reactie van een volger die me vertelde dat ze twee kleuren met elkaar mixte. Interessant! Dus werd het tijd voor experiment 2.0.

Review - L'Oréal Paris Colorista Washout

En dit wat het resultaat! Het werd een donkerrode/paarse kleur. Vooral in de zon komt de rode gloed heel mooi uit!

L'Oréal Paris Colorista Washout Rood Oranje

En zo ziet mijn haarkleur er 3 weken later uit. Ondertussen wel geknipt en steil gemaakt.

Voordelen

  • Je kunt experimenten met verschillende kleurtjes omdat ze niet permanent zijn.
  • De haarverf is makkelijk en snel te gebruiken. Je hoeft zelf niks te mengen.
  • Wanneer je een gedeelte van je haar verft kun je de  bewaren en later gebruiken.
  • De kleur pakt ook op vrij donker haar en je hoeft het dus niet eerst te ontkleuren.
  • Het is niet schadelijk voor je haar omdat het een spoeling is.

Nadelen

  • Voor een spoeling vind ik het wel wat prijzig, vooral als je meerdere verpakkingen nodig hebt voor lang haar.
  • Het geeft echt ontzettend af! De kleur wast namelijk niet helemaal uit. Zorg dus dat je een (donkere) oude handdoek gebruikt. Ook raad ik het aan om het haar te drogen en voordat je je kleding aantrekt. Bij de wasbeurten die volgen blijft de kleur nog steeds afgeven.


Al met al ben ik wel tevreden met het product. Het is leuk, snel en makkelijk in gebruik. Het enige probleem is het afgeven. Heb jij al geëxperimenteerd met de Colorista Washout kleuren? Ik lees graag jullie ervaringen!You may also like

1 opmerking :

  1. Dank je wel Trista. Ik vind ze bijna te duur voor een washing. Ga het nu toch proberen :) #orange

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.