Trouwfoto's - Trista & Kelvin

/
3 Comments

Vorige week konden jullie al onze trouwvideo zien. Maar nu is het tijd voor... de trouwfoto's! Gemaakt door de getalenteerde fotografe Femke Linders. Omdat het filmpje meer sfeerbeelden bevat leek het me wel leuk om door middel van foto's wat te vertellen over hoe de dag is gegaan. So... enjoy!


Met onder andere het Beauty Glow pallet van Charlotte Tilbury creëerde ik een warme, neutrale look voor de grote dag.


Daarna waren mijn lokken aan de beurt. Daarvoor ging ik naar de kapper Trust Hair in Den Haag. Van te voren heb ik twee proefkapsels gedaan, haha. De eerste keer had ik mijn haar laten opsteken. Het zag er mooi uit, maar voelde toch niet helemaal als Trista.


Dus koos ik toch voor een half opgestoken kapsel met een grote slag in het haar.


En daar loop je dan, met sluier en casual kloffie over straat, haha.


Natuurlijk duurde het allemaal wat langer en was Kelvin te vroeg, dus toen de bel ging moest ik nog in mijn jurk stappen! No stress...

De kleerhanger heb ik trouwens zelf beschilderd. Oh, how I love D.I.Y's!


The Bride :)


En dan het aller leukste... THE DRESS! Mijn jurk heb ik in Zwolle gekocht bij Hony bruidsmode, echt een hele fijne winkel. De Diane Legrand 6219 werd helemaal aangepast naar mijn wensen. De mouwtjes, halslijn en de onderkant zijn aangepast (omdat ik zo lang ben, haha). Oh, wat ben ik toch verliefd op deze jurk... Kon ik 'm maar vaker aan!


Een heleboel knoopjes...


Qua sieraden droeg ik alleen bescheiden oorbelletjes met parels.


Ik wijdde een heel artikel aan deze geweldige trouwschoenen die je hier kunt lezen.


Je kon deze foto al op Instagram spotten. In de post vertelde ik al over mijn oma. Mijn Omi was ontzettend creatief en heeft het kamerscherm dat je in de hoek ziet staan zelf beplakt. Deze foto ontroerd me echt. Vooral omdat zij zelf ook graag lipstick droeg.Even gek doen om de zenuwen van me af te schudden.


Er werd nog een keer aangebeld... AHH!! 


Volgens mij was ik niet de enige die zenuwachtig was... haha.


He is looking so handsome!!! :)


The first look :)


In onze gouden koets stappen was nog niet zo makkelijk, haha.


In het oude stadhuis aangekomen in Den Haag werd deze foto gemaakt. Op de een of andere manier geeft het mij echt een vintage gevoel. Alsof deze foto ver in het leven was genomen. Ik kan het niet uitleggen, haha. Snappen jullie wat ik bedoel? 


The lovely ladies :)


Ook deze foto betekend heel veel voor mij. Ik houd ontzettend veel van mijn vader en ik ben heel dankbaar dat hij mij naar het altaar bracht.Op onze troon.
The kiss :)


Na het tekenen maakten we buiten familiefoto's.In de hal van het oude stadhuis.


Let the photoshoot begin!


My handsome husband!De zaal! Kunnen jullie mijn D.I.Y's spotten? ;)


Onze evenloppenkist :) Klik hier voor de D.I.Y.Hapjes en drankjes.


Dit was onze fotowall, met ons gastenboek, hierin kwamen polaroids die ter plekken werden gefotografeerd. Super leuk! Onze bedankjes waren notitieboekjes met daarin een zelfgemaakte stempel. Vandaar de tekst: 'Write your own love story.'


Voor het eten hadden we Thaise catering ingehuurd. Ik hoorde van iedereen dat het heerlijk was. Zelf had ik toch nog wel wat last van zenuwen dus at ik niet zo veel, haha.


Als verrassing had ik de zusjes van Kelvin en hun vriendin gevraagd om de cover 'All my life' van Kina Grannis te zingen en spelen.


Een melkvrije trouwtaart is nog niet zo makkelijk om te vinden. Gelukkig heb ik een geweldige schoonmoeder die deze taart helemaal naar wens heeft gemaakt! Met sinaasappel en citroen smaak... zo lekker! Helaas maar 3 happen van gehad. 'De eerste dans', met lift, jawel.Daarna de vader-dochterdans en zoon-moederdans. Mijn vader en ik in actie, woohooo!

Voordat we in onze 'gouden koets' het feest verlieten heb ik nog mijn bruidsboeket gegooid. Al met al was het echt een geweldige dag. Het was mooi weer, de mensen waren geweldig en alles liep goed. Ik ben echt ontzettend dankbaar dat ik zo veel heb kunnen genieten van deze bijzondere dag. Een dag om nooit te vergeten.You may also like

3 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.