CanvasCompany - Een eigen plekkie

/
0 Comments
Trouwfoto op canvas CanvasCompany

Een eigen plekkie is toch wel heel erg fijn. Klein, groot, kleurrijk, klassiek, stoer, het maakt niet uit. Zolang jij je er maar thuis voelt. Dat is het belangrijkste. Ik vind het fijn om een nette, schone, maar ook zeker een esthetisch plekkie te hebben. 'Het oog wilt ook wat', zeggen we dan.

Trouwfoto op canvas CanvasCompany

Ik werd door CanvasCompany benaderd met de vraag of ik een canvas wilde reviewen. Hartstikke leuk! Vooral nu we ons huisje aan het vormgeven zijn. We zijn er nog niet helemaal, maar het wordt steeds mooier en ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met onze inrichting.


Natuurlijk koos ik voor een trouwfoto op canvas. Ik ben gek op zwart-wit foto's en deze past mooi in ons interieur. Over trouwfoto's gesproken... Heb je mijn favoriete trouwfoto's al bekeken? :)

Trouwfoto op canvas CanvasCompany

De kwaliteit van het canvas vind ik erg goed. Het frame is stevig en er zijn geen overduidelijke pixels zichtbaar. Ik moet wel zeggen dat ik spijt heb dat ik niet voor een lijst heb gekozen. Deze kan je er namelijk ook meteen bij bestellen. Ik denk dat een zwarte lijst het toch een stuk mooier had gemaakt.

Trouwfoto op canvas CanvasCompany
Canvas CanvasCompany - Geurstokjes Rituals - Plantenpot met cactussen Intratuin - Polaroidcamera Hema - Plantenpot BoMont 

Het canvas is 40x60 cm en kostte 43,95 euro exclusief verzendkosten. Het ophangsysteem kost 3,47 euro, maar hoef je er niet perse bij te bestellen. Je kunt het canvas ook prima neerzetten, zoals ik gedaan heb. Een lijst kost 18 euro (voor het formaat 40x60), wat ik nog best prijzig vind, vandaar dat ik die er niet bij heb gekocht. 

Al met al vind ik het canvas erg mooi en kwalitatief goed, maar toch wel aan de prijzige kant. Persoonlijk zou ik alleen echt bijzondere foto's op canvas bestellen of er een als cadeau geven. Foto's leggen toch de meest speciale herinneringen vast. Herinneringen die je nooit wilt vergeten.

Heb jij een foto op canvas in jouw eigen plekkie? Dan ben ik heel benieuwd waar jij deze hebt staan en hoe je die hebt gestyled. Let me know ;) You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.