Minimalisme - 30 day Challenge

/
2 Comments

Less is more zegt men wel eens. Nou, daar zit zeker waarheid in! Deze maand heb ik mezelf een challenge gegeven, een uitdaging. Een maand lang niks kopen. Geen schoenen, kleding, make-up, sieraden, items voor mijn bullet journal. Niks, nada, noppes. Ook ga ik iedere dag 1 ding weggooien, verkopen of doneren. Waarom? Dat vertel ik in de bovenstaande video.You may also like

2 opmerkingen :

  1. Hoe zit het met verjaardagscadeaus voor familie en vrienden? Koop je ook die niet deze maand? Geen spullen kopen doe ik niet mee deze maand. We hebben een nieuwe wasmachine en koelkast nodig. Beide zijn gisteren stuk gegaan. Dingen wegdoen: 21 item toss challenge. Uit elke ruimte die je opruimt 21 dingen wegdoen / doneren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goeie vraag! Of ik geef iets weg wat ik nog heb. Of ik maak iets van wat ik al heb! Ah, das vervelend als zulke dure producten stuk gaan. Ga jij de 21 item toss challenge doen? Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.