VICTORIAS SECRET - Fragrance Mist Dark Flora & Midnight Ivy

/
0 Comments
VICTORIAS SECRET Fragrance Mist Dark Flora Midnight Ivy

Mijn lieve vriendinnetje Leonie ging voor een paar weken naar de United States and came back with... GOODIES! En niet zo maar goodies, Victoria's Secret goodies!

Deze Limited Edition Fragrance Mists hebben een prachtige verpakking. Wie heeft er nog meer een zwak voor verpakkingen? Haha. ben ik de enige? Ik kreeg in ieder geval gelijk ideetjes om deze juweeltjes te fotograferen met mijn plantjes.

VICTORIAS SECRET Fragrance Mist Dark Flora

VICTORIAS SECRET Fragrance Mist Dark Flora

Dark Flora. is een warme geur en wordt omschreven als 'Sexy with an edge'. Deze bevat de geuren van rum rozijnen en 'amber woods' zoals op de website van Victoria's Secret staat.

Op de een of andere manier vind ik 'm een beetje 'mannelijk' ruiken? Ook doet de geur me denken aan mandarijntjes. Geen idee hoe ik het anders moet omschrijven, haha. Het is niet een geur die ik zelf zou uitkiezen omdat het niet echt bij mij past, maar ik snap wel dat anderen 'm lekker vinden.

VICTORIAS SECRET Fragrance Mist Dark Flora Midnight Ivy

Midnight Ivy. Ik kreeg van Leonie ook nog wat verschillende smaken Oreo's en de parfum rook net zo, haha. Juist, zoet! Midnight Ivy heeft de geur van warme appel en tijger orchidee.

Opnieuw een geur die ik waarschijnlijk niet zelf had uitgekozen, maar zo lekker! 'Dark and enticing' - of terwijl 'Donker en verleidelijk' - is een goede omschrijving. Als je niet van zoete geuren houd is dit niks voor jou, maar ik ga dit geurtje deze herfst en winter zeker veel dragen. Laat die sexy donkere dagen maar komen ;).

VICTORIAS SECRET Fragrance Mist Dark Flora Midnight Ivy

Bodymists zijn minder sterk dan parfums en blijven daarom vaak minder goed zitten. Midnight Ivy ruik ik echter de hele dag door. Er zit 250ml in de fles, wat ontzettend veel is, af en toe iets extra opspuiten kan dus ook geen kwaad.

VICTORIAS SECRET Fragrance Mist Dark Flora Midnight Ivy

Op Schiphol is er een Victoria's Secret winkel, ik heb alleen geen idee of ze deze Limited Edition Fragrance Mists daar ook verkopen, maar ik neem aan van wel. Ze kosten 18 dollar per stuk in Amerika, in Nederland zijn ze volgens mij vaak ongeveer 18 euro vanwege invoerkosten.

Al met al ben ik erg blij met deze beauty's. Leuk in gebruik en leuk om naar te kijken :) Dankjewel Leonie!
You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.