ABOUT

/
2 Comments

Hey, wat leuk dat je mij wat beter wilt leren kennen! Ik ben Trista, 25 jaartjes jong, geboren en getogen in de mooie stad Zwolle. In 2014 ben ik als illustrator afgestudeerd aan de kunstacademie ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Je begrijpt dus wel dat ik er echt van geniet om te creëren. Tekenen, schilderen, fotograferen, schrijven, filmen, photoshoppen, I love it all!


Foto door Femke Linders

Op 16 juni 2017 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met mijn lieve man Kelvin! We wonen nu saampjes in Middelburg en genieten van het getrouwde leven.

Veder houd ik van een goed gesprek, shoppen, koken en eten... Sushi, Thai-food, Italiaans... hmmm... Heerlijk! Toch is dit nog wel eens een uitdaging aangezien ik sinds 2015 een melkallergie heb. Geen toastjes met kaas meer voor mij, *snik, snik*. Gelukkig houd ik ervan om lekker in de keuken te experimenteren en is pizza zonder kaas ook heel goed te verorberen, haha.

Ook maakt mijn religie een groot onderdeel uit van mijn leven. Ik ben lid van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Juist, een hele mond vol, haha. Ik denk dat alleen de naam al een heleboel vragen bij je oproept, een paar van die vragen heb ik alvast beantwoord in dit artikel ;). Natuurlijk sta ik altijd open voor meer vragen, stel ze gerust bij de comments of stuur me een e-mail naar femmenistas@live.nl. 

2 opmerkingen :

  1. Heb je ook nog meer fotos van jou en je verloofde? We zouden hem ook graag leren kennen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker weten ;) Er staan meerdere foto's op mijn instagram @Femmenista. En er komen binnenkort video's samen met Kelvin :)

      Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.