ADVERTEREN

/
0 Comments

Wilt u adverteren op Femmenistas.com? Dat kan! Er zijn verschillende methodes. Hieronder volgen een aantal mogelijkheden. Stuur gerust een e-mail naar femmenistas@live.nl zodat we kunnen overleggen welke methode het beste bij uw wensen past.

U kunt bijvoorbeeld een product door mij laten reviewen. Dit kan in de vorm van een artikel of door middel van een video waardoor uw product nog meer op zal vallen. Door een test en review brengt u het product onder de aandacht bij mijn doelgroep. Review voor Dove
Een andere mogelijkheid om uw product gelijk naar mijn bezoekers te brengen is door middel van een winactie! U biedt mijn bezoekers de mogelijkheid om uw product te ontvangen. Bij winacties wordt er ook gebruik gemaakt van social media, zoals Twitter, Facebook, Instagram enzovoorts. De bezoekers promoten uw bedrijf!


Het is ook mogelijk om uw banner of reclame op Femmenistas.com de te plaatsen. Dit is een makkelijke manier om uw merk, bedrijf of product te promoten.

Natuurlijk sta ik open voor andere manieren van een samenwerking. Bent u geïnteresseerd om uw product of merk onder de aandacht brengen bij mijn bezoekers? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar femmenistas@live.nl.
Mogelijk gemaakt door Blogger.